Er afbudsrejser mere end flybilletter?

Her i weekenden, der lige er gået, har I været inde på adskillige rejseportaler og rejsesites. Og hvad skete der: Hver gang I forsøgte at finde alternative løsninger til jeres rejseønsker, så endte I inde på et stort rejsebureaus site. Og hvorfor gjorde I det? Fordi det er den nemme løsning? Altså at vælge en af de mange charterrejser til en bestemt destination. Muligvis. Men hvorfor købte I så ikke en af charterrejserne? Ja, det kan der være mange gode grunde til. En af dem er måske, at I afventer og ser tiden lidt an.

Tilbudsrejser

Det hænder jo, at mange rejser bliver sat på tilbud – som afbudsrejser her. Og hvis I kan se, at I kan få en af de mange fristende rejser til Grækenland lidt billigere, så hvorfor skal I ikke vente lidt med at købe den? Tankegangen er slet ikke ufornuftig. Hvem vil ikke spare penge, som kan bruges et andet sted – eller på andre ting? Det er da fornuftigt nok. Men, hvis du bevidst leder efter billige rejser, så er der ikke andre muligheder for dig, end at systematisere din søgen. Og det betyder, at du skal bruge tid på at kigge efter billige rejser i en times tid, hver aften. Eller hver eftermiddag. Derudover skal du skrive dig op til at de forskellige portalers nyhedsbreve, så du får besked, når der kommer gode rejser på tilbud.

Portalen rejsepriser.dk vinder hver gang

Samtidigt kan du jo også selv lave dine egne undersøgelser: Du skal lede efter billige flybilletter hos Rejsepriser. Det er muligvis meget nemt for dig. Men du skal være opmærksom på, at billige flybilletter ikke altid er så billige igen. En billig flybillet kan faktisk blive meget dyr. Så hold øje med om prisen, du ser, indeholder lufthavnsafgifter. Hold også øje med, hvor lange ventetider, der er, hvis du skal mellemlande.

I nogle lufthavne må du nemlig ikke opholde dig en hel nat. Du bliver derfor nødt til at købe dig ind på et hotel i lufthavnens nærhed – og de kan være rigtige dyre. De fleste portaler, som sælger billige flybilletter, er dog gode til at gøre dig opmærksom på disse forhold. Du skal bare lige huske at være opmærksom på dem. Så det var et tip herfra en person, der har begået fejlene: Købte billige flybilletter i blinde. Det må du aldrig gøre. Tip nr. to er så, at du heller aldrig nogensinde må være genert eller bange for at spørge rejsebureauet eller rejseportalen.

Online kan du finde det hele

Det kan godt være, at du skal bruge tid på at søge efter hjælp online. Men den tid er givet godt ud. Dels bliver du bedre og bedre til at gennemskue, hvad det er for en handel bureauet vil lave med dig. Dels bliver du bedre og bedre til at spotte en skarp pris. Og her skal du så vurdere, om du vil slå til. Det kan godt være, at du finder en af de mange billige rejser til Grækenland, som findes derude, men er der ikke tilstrækkelige oplysninger om logiet, så drop den rejse og gå videre til den næste på din liste. Du skal nemlig have alle oplysninger, inden du køber en rejse.

Scroll to Top