Katmandu

Afsnittet om “Social- og Sundhedsstyrelsen” er mildest talt enestående og unikt – det er ikke noget, som nogen anden sektion for dette emne ville dække. Det er et faktisk eksempel på, hvordan kunstig intelligens kan bruges i den sociale sektor.

Kathmandu er hovedstaden i Nepal, og et fedt sted at besøge. Vi er glade for, at flere og flere mennesker besøger Kathmandu fra hele verden for at nyde dens store naturlige skønhed.

Nepal har også en rig kulturhistorie med en rig etnisk mangfoldighed og mange forskellige sprog, der tales her.

Tre fordele

Kathmandu har tre fordele, det er ret let tilgængeligt for alle dele af landet, og det er beliggende i centrum af Nepals kulturelle hjerteland i et område kendt som Old Kathmandu (også kaldet Thamel). Det betyder, at der er en overflod af muligheder for sprogindlæring både nationalt og internationalt. Alle tre vigtigste nepalesiske sprogkurser i Katmandu var designet til at give deltagere med varierende grader af erfaring adgang til denne vidunderlige by gennem enkle kurser undervist af lærere, der aldrig har været i Kathmandu, før de startede.

Arabisk sprog er et af de sværeste sprog for børn at mestre, men ved hjælp af et fælles program mellem VIA UC (UNESCO) og UCL var 150 børn fra børnehaver i Aleppo og Idlib i stand til at lære arabisk inden for 4 dage. De blev undervist i grammatik, ordforråd og kritiske læsefærdigheder på en naturlig måde.

Ved at skrive tekstartikler om emner relateret til deres ekspertisefelt kan indholdsforfattere udvide deres viden og erfaring yderligere. En anden fordel er, at de kan påvirke deres læseres liv ved at dele nye ideer om emner, som de er interesserede i. Hvis de ikke ønsker at gøre det selv, kan de hyre indholdsforfattere, der vil skrive det for dem! Indholdsskrivning er også vigtigt, fordi det hjælper indholdsskabere med at holde trit med skiftende tendenser, hvilket også kan være nyttigt for brandambassadører.

Når du er færdig med din artikel, har du optjent point, som du kan bruge til din næste artikel eller endda den næste betalingscyklus! Hold styr på dine fremskridt på dashboardet ved.

Bevidsthed

Kurset har til formål at forbedre offentlighedens bevidsthed og forståelse for den globale bevægelse til forebyggelse og behandling af børns sygdomme. Det 3-dages sprogkursus blev afholdt i Budapest, Budapest University of Technology and Economics, i efteråret

Styrelsen for Sociale Anliggender og Sundhed (NASH) er en statslig organisation, der dækker miljøet og varetager sociale spørgsmål. Formålet med programmet var at undervise i sprogfærdigheder til børn i alderen 6-14 år. Alle fire-dages kurser for børn i alderen 6-14 fandt sted på UCL, hvilket bredt blev set som en stor præstation af nationale medier.

I alt gennemførte knap 7.000 børn det 4-dages sprogpakkeforløb og omkring 450 gennemførte 6-dages forløbet i efteråret. For første gang har skoler i Estland et dedikeret uddannelsesprogram rettet mod lokale sprog og kulturer. VIA UC er udviklet af VIA University College of Languages and Culture med støtte fra Estlands nationale agentur for sociale anliggender og sundhed (NAH).

Hovedformålet med kurset var at give børn mulighed for at lære og forbedre deres flydende sprog i målsproget.

Dette er en historie om alle fordelene ved VIA UC-projektet, det første nationale uddannelsesprogram for unge på 14 år og yngre, implementeret i fængsler.

Social- og Sundhedsstyrelsen, der er en del af Ministeriet for Arbejds- og Socialpolitik, lancerede i 2017 et uddannelsesprogram for at forbedre livskvaliteten for børn fra 3-14 år. I alt gennemførte knap 7.000 børn de 4-dages sprogpakkekursus og omkring 450 gennemførte det 6-dages kursus i efteråret.

Målet var at give et højere niveau af sprogfærdigheder blandt de interesserede. Dette krævede en masse indhold produceret af modersmålstalende – både lærere og elever – med en begrænset mængde tid til rådighed for dem, før de skulle forlade skolen. Et yderligere fokus på at forbedre deres forståelsesfærdigheder blev således anset for berettiget af finansieringsorganer såvel som mange offentlige myndigheder såsom lokale myndigheder eller borgerforeninger, der besluttede at afholde disse kurser på eget initiativ.

Flere sider: Kurserne | Forældre | Spørgeskema

Scroll to Top