Gaver fra isenkræmmeren

siren, denmark, copenhagen

Nu er det ikke til at vide, om hun er sådan et af de mennesker, der sætter pris på håndlavede og unikke produkter. Det er hun måske. Men hun skilter bestemt ikke med det. Og det gør det altså svært for os andre, som gerne vil give hende en særlig gave til hendes runde fødselsdag. Og hvad giver man en forkælet kvinde, der fylder tres? Hende, som har alt: Børn og børnebørn på vej. Et smukt hjem. En stor omgangskreds. Og ja, hun er enlig. Men bestemt ikke ensom. Hvad giver man hende? Et hjemmestrikket tæppe. Sådan et, der er sat sammen af lapper? Eller skal det være en flot plaid, som du fandt på tilbud nede i møbelforretningen?

Specktrum er et sikkert hit

Du skal ikke vove dig ud i nogle af delene. Et godt råd herfra er, at du kigger meget grundigt på produkter fra Specktrum. Vi taler om drikkeglas, vaser, skåle, lysestager mv. som er lavet af krystalglas – eller som er håndlavede, hvilket vil sige, at de er blæst af glaskunstnere. Især glas fra Specktrum er unikke, da ikke to glas kan være helt ens. De er blæst et eller andet sted i Europa – muligvis i Bøhmen (Tjekkiet) – det er vist en forretningshemmelighed.

Glassene er flotte, men kan anvendes både til hverdag og til fest. Men hvis det ikke er drikkeglas, du vil give hende din tante, så kan det måske være en lysestage, som er lavet af krystal. Krystal giver smukke farvespil når lys kastes på det. Det er dog et ret tungt materiale, så du skal være forberedt på, at et te lys fra Specktrum kan veje mere end 1,5 kg. Og så skal du huske at minde din tante om, at hun ikke må sætte te lyset et sted, hvor det får direkte sollys. Sollyset kan medvirke til at krystallet misfarves og at det antænder.

HEndes forventninger?

Måske forventer din tante slet ikke, at du finder en unik gave til hende. Måske forventer hun slet ikke, at du giver hende en gave til hendes fødselsdag. I så fald er du jo ret heldig. Og helt fritstillet til at gøre, hvad du vil. Men det vil da være sødt af dig at give hende en lille gave, så hun ved, at du tænker på hende – og værdsætter hende. Måske kan du kigge på isenkram udsalg og finde et godt tilbud, som du kan benytte dig af.

De smukke træfigurer

Måske finder du en lille figur fra Spring Copenhagen – se her. Du ved, dem, der producerer de her dyr af træ, som bare er så cute.  Sådan en lille figur vil din tante da blive glad for. Den er rar at røre ved. Nej, der er ikke fare for at få splinter i hånden. Det er helt op til dig. Men jeg vil råde dig til, at du holder godt udkig hos isenkræmmeren. Hans tilbud på mærkevarer bliver nemlig altid udsolgt ret hurtigt. Og tilbuddene varer jo kun så længe produkterne findes på lageret. Så det skal du lige huske. Og pøj pøj med jagten på en gave til damen, der har alt.

Scroll to Top