Gode mødelokaler

mennesker holder møde

Det kan være en ensom affære at være iværksætter. Især hvis du har valgt at din virksomhed skal fokusere på udvikling af forskellige games og apps. Det er noget med, at du sidder alene og skal kode. Måske også selv sørge for at der kommer flot grafik og effekter ind på appen. Det er et spændende arbejde, men også ensomt. Og derfor vil de fleste iværksættere i denne niche faktisk gerne dele et kontor, med andre ligesindede. Ikke fordi de vil sidde og klistre op ad hinanden. De vil bare gerne have en eller flere personer i nærheden, så de kan få sparring og eventuelt direkte feedback på et produkt, de arbejder på at udvikle.

Fællesskaber er populære

Kontorfællesskaber er derfor populære blandt iværksættere. Ja, de udnytter da også fordelen ved at sidde sammen med andre mennesker på det samme kontor som ligger i, at det ikke altid er iværksættere, der arbejder i samme niche. Dette giver dem flere inputs og flere udfordringer, fordi de får muligheden for at få flere meninger om det samme produkt. Nu er det bare ikke alle, der har råd til at betale en mindre formue for at leje et kontor et eller andet sted i København. Dér er huslejen nemlig høj. Og hvad gør du så, når du er en fattig iværksætter?

Leje af mødelokaler på Sjælland

Det er der faktisk mange gode løsninger på. En af dem er, at du finder et mødelokale, som du kan leje dig ind i for længere tid adgangen. Der findes store konferencecentre, som har mindre lokaler, som de gerne vil leje ud på mere permanent basis. Du har jo sådan set ikke brug for ret meget mere end sikker adgang til internettet og så lys og luft. Du kan fx leje mødelokaler i Nordsjælland, som faktisk ikke er større end dit værelse hjemme hos dine forældre!

Det er lyse lokaler, og du vil sandsynligvis kunne leje sådan et lokale for mindre end 4000 kroner om måneden. Dette er en overkommelig leje. Især når du tænker på, at du så samtidigt får adgang til en god kantine, du har lys og varme betalt i huslejen og ja, naturligvis internettet.  Din fordel er dog ikke kun en billig leje. Nej. Du får mulighed for at sparre med mennesker i alle mulige aldre og fra forskellige nicher, som også benytter mødelokalerne, som centeret udlejer. De kommer måske ikke hver dag på centeret. Men ofte – og du vil hurtigt lære dem at kende.

Mange ekstra fordele

Du vil derfor få et netværk, som senere hen kan blive meget værdifuldt for dig. Men den største fordel: Du kommer lidt væk fra byen. Du møder glade mennesker – og når du skal holde et møde med en forretningspartner, så ved du lige præcist, hvor du skal henvende dig, for at få de bedste mødefaciliteter i Allerød, så dit møde bliver succesfuldt – og din forretning bliver styrket.

Nej, det er ikke gas. Det er helt alvorligt ment. Det kan godt være, at det ikke er cool at skulle rejse imellem København og Allerød hver dag. Men tænk lige på at mange mennesker pendler frem og tilbage mellem deres hjem og arbejdsplads hver dag.

Scroll to Top