Ferie er varme

Thailand

Har du og din familie været på vinterferie? Måske var I oppe i Norge for at stå på ski? Det er der jo rigtigt mange, der gør – netop i vinterferien. Det er forståeligt, at mange gør det. Det behøver ikke at være en meget dyr ferie at tage på skiferie.
Vi er dog mange, som hellere vil besøge et varmere sted og få lidt forsmag på, hvad sommerferien kan bringe os af gode oplevelser. Derfor vil vi hellere sydpå. Og det behøver bestemt heller ikke at blive en særligt dyr ferie. Vi kan jo benytte nogle af de tilbud, som mange af de store rejsebureauer har.

Afbudsrejser er det smarteste

De har meget billige afbudsrejser, som du nemt kan finde på deres sites – eller på de store rejseportaler. Der findes mange sites, som du kan besøge, når du planlægger en rejse til syden i vinterferien. Og det er faktisk en rigtig god idé at planlægge rejsen i rimeligt god tid i forvejen. Jo tidligere du kan planlægge dine rejser – desto større chancer har du for at kunne finde rigtigt billige rejser. Din og din families vinterferie behøver derfor ikke at vælte budgettet. Fordelen ved at finde billige rejser i tide er følgende:

1: Du får det hele i én pakke: Flybilletter til alle, hotel eller lejlighed at bo i og tilbud om aktiviteter, som I kan deltage i, hvis I vil.

2: Du skal ikke selv sidde ved skærmen og lede efter billige flybilletter til Malaga eller et andet sted. Du skal heller ikke selv finde logi.

3: Du får en rejseplan, som er meget detaljeret, så du ikke skal huske tider og mødesteder i hovedet. Eller lede efter forskellige dokumenter i din telefons wallet. – Og så endnu en fordel: I har chancen for at møde ligesindede mennesker, som også savner solen og det lunere vejr.

Hvornår er det bedst at rejse?

Vinterferien er blevet brugt til at planlægge en ferie. Du ved godt, at I er kommet lidt sent i gang med det. Derfor insisterede du på at få fred og ro i nogle timer om eftermiddagen, så du kunne lede efter billige flybilletter til Thailand – uden at høre på børnenes plagerier eller skænderier. Din kone var sød til at holde dem fra døren til hjemmekontoret. Hun er lige så vild efter at komme til Thailand, som du er. Og nu, hvor børnene faktisk er ret rejsevante, så vil det ikke blive et problem med den lange flyvetid.

Du har dog nogle problemer med at finde ud af, om de strenge indrejserestriktioner stadigvæk gælder i Thailand. Og det kan faktisk være lidt svært at finde ud af, hvornår I egentlig bør rejse dertil: Vil det være for varmt i sommerferien? Du har googlet det massevis af gange. Hver gang finder du nye svar. Men generelt kan de se, at det nok vil være bedst at rejse meget sent på sommeren eller i løbet af efteråret. Nu er der så også et andet problem: Mange flyselskaber giver dig slet ikke mulighed for at booke flybilletter så langt ude i fremtiden. Det er et problem.

Charterrejser til Thailand er en mulighed

Jamen, hvorfor kigger du så ikke på de store rejsebureauers hjemmesider. De har ofte charterrejser til Thailand, som du kan booke, selvom de ligger ret langt ude i fremtiden. Du kan også finde en af de store rejseportaler, og se på, hvad der findes af afbudsrejser. Det er slet ikke utænkeligt, at du kan finde rejser til Thailand, som passer med datoer for, hvornår børnene har efterårsferie. Og så kan du og din hustru jo allerede nu meddele på arbejdspladsen, at I vil have ferie i den periode. Det er en mulighed, som du skal overveje. Oplevelsen bliver jo ikke mindre af, at det bliver en lidt forlænget efterårsferie.

Scroll to Top