Åh at sende blomster

levering af blomster

Jeps. Den er god nok. Du så det her ved middagsbordet. Din datter skal giftes. Ringen – en flot forlovelsesring – som hun slet ikke har talt om, sad der på hendes finger. Du blev lidt rørt og også lidt nostalgisk. Kom til at tænke på dengang, du friede til din datters mor. Dengang var der jo ikke noget med at bestille en buket blomster via internettet.

Og slet ikke noget, der lignede de shops, som findes i dag, hvor du kan få sendt blomsterbuketter til mennesker overalt i verden. Du kunne højest finde en butik, der ville sørge for blomsterudbringning på Amager i tidsrummet 12:00 – 14:00 i løbet af weekenden.

Levering af blomster

Din datter ’så’ dine tanker. Hun har altid kunnet gætte, hvad du tænker. Så hun sagde til dig, at du ikke skal bekymre dig. Hun skal nok klare det her med at skulle være en gift kone. Hun fortalte dig også, at hun nok skal sørge for, at du får det barnebarn, som du måske ikke ved – endnu – at du ønsker dig.

Hun fik også skudt en bemærkning ind i sin talestrøm om, at hun ikke vil have at I – du og din hustru – blander jer i alle forberedelserne til brylluppet. Dem vil hun og hendes tilkommende selv stå for. Og ja, hun har allerede talt med en blomsterforhandler, der har blomsterlevering i København, om de blomster, der skal besmykke vielsesstedet. Det bliver ikke i kirken. Men privat – hjemme hos gommens forældre, som har et stort hus med kæmpe have på Frederiksberg.

Så smukt

Du måtte tage en del dybe indåndinger, inden du kunne få ordet. Du ønskede hende tillykke – og fortalte hende, at din nye svigersøn er velkommen i din familie. Familieoverhoved? Er du det? Nej. Ikke længere. Den unge generation tager over. Og på en eller anden måde er du helt tryg ved det.

Smuk lille buket

Lidt poesi om blomster

At sende blomster er en gestus så fin, en handling, der kan lyse op i sin, en gave, der kan bringe glæde og grin, en måde at sprede kærlighed på i vind.

Blomster er farverige, skønne og smukke, og kan bringe enhver modtager til at sukke, af beundring og glæde, når de modtager bukke, og åbner sig op i et yndefuldt suk.

Hver blomst har sin egen unikke duft, en skønhed og elegance, der intet andet kan udf, en visdom om livet, som ingen anden kan skuf, en betydning og symbolik, der kan være mere dybt.

At sende blomster kan udtrykke taknemmelighed, kærlighed, glæde, støtte og trøst, en sjælfuld led, en måde at sige, at du er tænkt på og ikke glemt, en måde at sprede liv og farve, som blomster skemt.

Så send en buket, et arrangement, en enkelt stilk, lad blomsterne tale, lad deres skønhed blive bik, og se, hvordan din gestus kan bringe hjerte og vilk, til en modtager, der vil føle sig elsket og lyk.

Scroll to Top