Fyringssæson igen – snart

Vinter i dansk storby

Sommeren har budt på mange dejligt lune dage. Og en masse oplevelser. Men nu minder det usle vejr, som hersker her, imens der er ekstreme hedebølger nede sydpå, os om, at vi går efteråret i møde. Og derefter en vinter. Med kulde, slud, vind og ja: Endnu mere usselt vejr. Det bliver tiden, hvor vi opholder os indendørs. Huset skal varmes op. Heldigvis har I sørget for at isolere huset godt, så I kan faktisk varme det op ved hjælp af jeres brændeovne. I behøver derfor ikke nødvendigvis at skulle bruge strøm eller naturgas. I skal dog bruge træbriketter i brændeovnene. Mange.

Hvilke briketter er bedst?

Du er derfor ved at søge efter de bedste træbriketter på markedet. Du ved godt, at du er i god tid. Men den dårlige erfaring du fik for et års tid siden, hvor energipriserne bare røg helt op i de uforskammet dyre felter, har bevirket, at du hellere vil sikre dig, at I har tilstrækkeligt med brænde til brændeovnene end at skulle stå i en situation, hvor det er umuligt at opdrive så meget som bare en enkelt lille sæk træbriketter. Det skete jo sidste år. Alle fandt ud af, at træbriketter og træpiller er gode varmekilder. Så alle forhandlere fik solgt ud ret hurtigt. Du vil ikke stå i den samme situation igen. Og der er ikke nogen udsigt til, at krigen i Ukraine vil slutte inden vinteren sætter ind.

Det gælder om at søge efter de rette

Derfor er du ved at søge efter træbriketter på nettet. Du ved, hvor de skal stables op. Og du ved, hvor stor en mængde du har brug for. Nu handler det derfor om at danne et overblik over, hvor meget det vil komme til at koste dig. Og ja, selvfølgelig vil du også gerne se, om du kan finde en forhandler, der kan give lidt rabat. Det er jo ikke så svært at spørge om.

Under din søgen efter træbriketter på nettet har du fundet et site, som ser spændende ud. Dels kan du få træbriketter til en god pris. Men du så, at den specifikke forhandler også sælger midler til bekæmpelse af skadedyr. Det var interessant at se, at du faktisk kan få midler til bekæmpelse af snegle. De har jo været en plage i år – ude i haven. Det vrimlede med snegle – og myrer. Hvis du kan komme af med både snegle og myrer, så vil du være rigtig glad.

Lille sidegevinst: Bekæmpelse af skadedyr

Du finder sitets kontaktoplysninger. Du vil gerne tale med forretningen om både rabat på træbriketter og midler til bekæmpelse af skadedyr. Du har læst deres beskrivelser og har nogle spørgsmål vedrørende midlerne imod skadedyr og miljøet. Du vil jo ikke forgifte din have – eller andre mennesker eller dyr. Fx den kat, der kommer forbi hver aften.

Forhandlerens navn og telefonnummer har du noteret på din lille blok. Nu skal du bare have skrevet stikordene til alle dine spørgsmål ned, så du ikke glemmer noget under samtalen med forhandlerens kundeservice. Derefter er du klar til at ringe op. Desværre må det vente til i morgen, fordi forhandleren har lukket for telefonen efter kl. 16:00. Det er helt ok – og du er glad for, at du fandt denne oplysning.

Scroll to Top