Naturlig tilgang til det sjove

woman in white tank top lying on bed

Du er på vej ned mod stormagasinet inde i centrum. Det er sådan et ritual, du udfører, hver gang du kommer ind til centrum. Du skal bare ind og se de nyeste varer, der er kommet hjem. Ude i provinsen – der hvor du bor, kan du jo tidligst se de nye trender 14 dage senere. Den første afdeling i stormagasinet, som du besøger, er afdelingen for undertøj til damer! Og ja – der er store skilte der signalerer, at du er havnet i afdelingen for lingeri! Men hvad er lingeri i virkeligheden? Er det BH’er med blonder og dertil hørende dametrusser? Eller er det frækt undertøj? Er frækt undertøj det samme som lingeri? Ingen af delene. Lingeri er faktisk en betegnelse for undertøj – oftest til damer.

Stammer fra fransk

Ordet er fransk – og nogle kalder det ikke for lingeri – men for ’lancherie’. Lidt krukket måske – men det skal jo lyde som om de kan tale fransk! Sådan er det bare. Og det ser faktisk pænere ud på de store skilte, når der står ’lingeri’ end hvis der bare står ’undertøj til damer’.

Frækt undertøj – derimod – er noget helt andet. Her er vi ovre i en boldgade, hvor det handler om sex og kvindekroppe, der inviterer til seksuel stimulering. Vi taler måske om sort undertøj – med eller uden blonder – med eller uden bund i trusserne – eller vi taler måske om dameundertøj, der kræver en del fingernemhed for at kunne få hende ud af det. Det er jo ikke alle forundt at kunne kunsten at trække hofteholderne af hende, uden at hun får rifter i huden omkring den skønne numse.

Flydende grænser

Frækt undertøj hører måske mere henne i den boldgade, som vi kalder for sexlegetøj. Er der noget forkert i det? Bestemt ikke. Vi skal bare lige lære at holde begreberne adskilte. Frækt undertøj bliver nemlig ofte sat i samme bås som lingeri. Det er ikke forkert. Det er heller ikke rigtigt. Så: Det er op til dig, hvordan du vil fortolke de to begreber: Lingeri og frækt undertøj.

En ting er dog stensikkert: Hvis du leder efter frækt undertøj, så går du aldrig forkert ved at besøge en shop, der sælger sexlegetøj. Dér kan du nemlig finde frækt undertøj, der både taler til det udfordrende, det konservative, det sexede, det feminine og det virkeligt hårde.

Der er også masser af sjov til mænd

Det er også her, du finder frækt undertøj til mænd. Det kan nemlig være meget svært at finde i et stormagasin. Medmindre du selvfølgelig mener, at et par boksershorts med blomster på er frække.

Men, nu, hvor du har forvildet dig ind i afdelingen med lingeri – til kvinder – så kan du altså ikke lade være med at kigge på det. Og hvad sker der? Din fantasi løber af med dig. Du ville ønske, at din viv ville gøre lidt mere ud af sig selv og bare en gang imellem ville bruge en smuk BH med blonder – i stedet for de der kedelige sports-BH’er hun altid bruger. Tør du købe en smuk BH til hende? Nej! Hvorfor ikke? Fordi du har ikke den fjerneste anelse om, hvilken størrelse BH hun bruger.

Scroll to Top